28 maart: Helpen bij onderhoud Vaste planten rondom vijver

26 mrt 2023 | Nieuwste Berichten

Komt u helpen?
Vindt u het leuk om de handen uit de mouwen te steken in de buitenlucht, maar is een vaste dag bij de Vrijwilligers van de Artsenijhof net iets te veel van het goede?
Michel Lefevere is één van de hoveniers die voor het onderhoud van het park zorgt. Vanaf dit jaar is hij vast een aantal dagen aan de slag in het park. Hij zei tijdens een rondwandeling met de coördinator van de Duizendknoop-ploeg, waarbij hij alle plekken waar we zouden kunnen helpen met het snoeien van de Braam aanwees, dat hij nog wel wat meer hulp zou kunnen gebruiken. Het lijkt ons een goed plan vanuit de Vrienden van het Beatrixpark ook met buurbewoners bij te dragen aan het onderhoud. Er zullen vast de nodige leden zijn die het leuk vinden te helpen bij het onderhoud en daardoor zal het park er nog beter uit gaat zien.
De eerste actie waar het groenonderhoud in het park hulp bij kan gebruiken is het beplanten van de vaste plantenring rondom de vijver. Deze wordt grotendeels vernieuwd dit voorjaar. Dit zal op dinsdag 28 maart gaan plaatsvinden en de planning om te helpen is tussen 12:00 en 15:30 uur.
U hoeft zich niet op te geven. Als u komt, hoeft u alleen stevige schoenen en een goed humeur mee te nemen.
We hebben inmiddels zeven  of acht mensen die komen, maar hoe meer hoe gezelliger en hoe lichter het werk!