Meedenken over Groen in de Zuidas

april 23, 2019
Geen reacties

Bijgaand een kopie van de uitnodiging van de Zuidas om mee te denken over groen; we nemen aan dat u als Vriend van het Beatrixpark daar ook aan deel mag nemen!

Geachte relatie,
Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij het kick-off event ‘Zuidas, maak het groen’ op dinsdag 7 mei in Circl. De bijeenkomst is de inspirerende start van een proces om groene ideeën van de omgeving te verzamelen en uit te voeren. Ideeën die bijdragen aan de vergroening van de openbare ruimte van Zuidas.

Ga naar onze website om u aan te melden:  https://zuidas.nl/agenda/2019/kom-naar-de-kick-off-voor-groene-ideeen/

Via de bijgevoegde link treft u niet alleen het aanmeldformulier maar ook meer informatie over de achtergrond en het inhoudelijke programma. Door middel van workshops kunt u op zoek naar de vergroeningsmogelijkheden in Zuidas. Een Groene Markt biedt u informatie over de manier waarop u zelf aan de gang kunt met groene maatregelen en u krijgt informatie over de groene ambities voor Zuidas. Ook krijgt u van ons te horen over de manier waarop u groene ideeën kunt indienen. De drie populairste ideeën willen wij vervolgens gaan uitvoeren. De deadline voor het aanmelden van uw groene idee is 20 mei.

We zien uw aanwezigheid en groene idee graag tegemoet.

Met vriendelijke groet, Mai van der Heide