update speelplaats: overleg op 19 juni

10 jun 2019 | Nieuwste Berichten, Activiteiten

Wij ontvingen onderstaand bericht over het opknappen van de speelplaats bij het kinderbadje:

Beste geïnteresseerden in het Beatrixpark speeltuintje,

Wellicht hebben jullie het al in de wandelgangen (wandelpaden?) al gehoord, maar het is gelukt! Er is voor dit jaar nog budget voor het Beatrix speeltuintje. Het gaat om een bedrag van rond de €50.000,-. Ook wordt er een projectleider aangewezen om het geheel uit te gaan voeren. Ik moet jullie nog wel even schuldig blijven wanneer dit dan exact gaat gebeuren, maar ik hoop daar snel duidelijkheid over te hebben. Ook ben ik met collega’s en met Nicole van de Kiosk Bea en de Vrienden van het Beatrixpark in gesprek over wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat er tot die tijd ook leuk gespeeld kan worden. Zij hebben al veel geregeld hiervoor, waarvoor dank! Ook was er inmiddels al een vervangende schommel besteld door mijn collega Peter Smit, de gebiedsbeheerder, die binnenkort geplaatst zal worden.

Ik nodig jullie graag uit om jullie ideeën over de speeltuin met mij te delen. Dit kan door mij een mailtje te sturen, maar het kan ook door woensdagmiddag 19 juni vanaf 13.00 uur naar het speeltuintje te komen. Dan sta ik daar met collega’s van spelen en een ontwerper om jullie ideeën op te nemen. We zorgen dat er vermaak is voor de kinderen en dat er wat te eten en te drinken is. 

Mochten jullie vragen hebben, laat mij gerust weten.

Met vriendelijke groet,
Linda Schot
Gebiedsmakelaar Zuidas
06 – 207 300 49
*L.Schot@amsterdam.nl