voortgang vernieuwen speelplaats

26 aug 2019 | Nieuwste Berichten, Activiteiten

We kregen goed nieuws, zie onderstaande mail vanuit het stadsdeel:

Beste geïnteresseerden in het Beatrixpark speeltuintje,
Ik had beloofd om weer van me te laten horen als de offertes binnen waren. Dat is helaas niet gelukt. Het is namelijk allemaal vrij snel verlopen. Zoals ik in onderstaande mail al aangaf, hebben we een “mini-contest” gehouden voor de invulling. We hebben aan de partijen gevraagd om rekening te houden met de input die we opgehaald hebben bij onder andere jullie en andere ouders met kinderen. Even in de herhaling was dit:
–          een plek waar ook de kleinsten konden spelen
–          voor de grote kinderen klimmen, klauteren, kruip-door-sluip-door
–          een natuurlijke uitstraling
–          dit alles binnen het vastgestelde budget van €25.000, zodat we ook nog budget over houden voor nieuwe valondergronden.
Inmiddels is gebleken dat een van de partijen hier het beste gehoor aan gegeven heeft en is de keus daarmee automatisch op hen gevallen. De firma Kompan zal dan ook het speeltuintje gaan uitvoeren. Jullie vinden hun ontwerp in de bijlage. (Kleine persoonlijke noot: ik vind het zelf een fantastisch mooi plan, zeker met de manier waarop de valondergrond uitgevoerd wordt.) We gaan z.s.m. over tot uitvoering, maar i.v.m. besteltijden én het belang van zorgvuldigheid vanwege de veiligheid, mikken we nu op de herfstvakantie voor de oplevering. Zodra er meer bekend is horen jullie weer van mij.
Nicole van de Bea Kiosk heeft in de tussentijd een subsidie aangevraagd (en gekregen) om in de tijdelijkheid wat speelattributen te plaatsen, zodat er toch nog gespeeld kan worden met het mooie weer. Voor meer info over de invulling, kunnen jullie bij haar terecht via info@parkkiosk.nl.

Ik wil jullie graag hartelijk bedanken voor het meedenken en al jullie geduld in deze!
Met vriendelijke groeten,
Linda

Voor het ontwerp klik hier: Kompan speeltuin Beatrixpark