Waterterras bij RAI

7 feb 2022 | Nieuwste Berichten

Bijgaande geven wij ter informatie door: na een lange aanloop en veel bezwaren van omwonenden en verenigingen zoals de onze gaat het er toch van komen:
Update: op 21 februari start de bouw. Uit een bericht van de RAI:
Maandag 21 februari beginnen de werkzaamheden voor de aanleg van het nieuwe waterterras van StrandZuid. StrandZuid heeft van de gemeente een vergunning gekregen voor het aanleggen van een additioneel muziek vrij terras op het water. Hiermee wordt de terrascapaciteit van StrandZuid uitgebreid, zodat meer bezoekers kunnen genieten van deze prachtige plek. Ook gaat StrandZuid drie aanlegsteigers bouwen voor boten, deze komen aan de kade van StrandZuid.
In de eerste week van de werkzaamheden, de week van 21 februari, worden de nodige palen geheid. Dit kan mogelijk wat geluidsoverlast geven. Materialen voor de aanleg van het waterterras worden via de P10 aangevoerd. StrandZuid en leveranciers zijn erop gewezen dat zij voor 7:00 uur niet mogen aanrijden. De werkzaamheden nemen 5 weken in beslag. Op 1 april gaat StrandZuid open voor bezoekers en vanaf dan is ook het nieuwe waterterras in gebruik.
Voor vragen kan contact opgenomen worden met StrandZuid, via info@strand-zuid.nl  

 

Aanleg waterterras StrandZuid
StrandZuid heeft van de gemeente een vergunning gekregen voor het aanleggen van een additioneel muziek vrij terras op het water. Het zogenaamde waterterras is het eerste waterterras in de vorm van een eiland en breidt de terrascapaciteit van StrandZuid uit, waarmee meer bezoekers van deze mooie plek kunnen genieten. Medio februari start de aanleg van het waterterras. Ook gaat StrandZuid drie aanlegsteigers bouwen voor boten, deze komen aan de kade van StrandZuid.