Dirtbusters: op 13/3 weer afvalruimen!

15 Feb 2022 | New messages

Februari 2022: Alhoewel het park redelijk opgeruimd leek, hebben de Dirtbusters de dag voor Valentijn weer veel vuil opgehaald. De highlights: Een tankje met benzine, een leeg krat en een teiltje, naast een hele hoop mondkapjes, sigarettenpeuken en veel ander puin.
Heb je zin om mee te doen? Vele handen maken licht werk! Op 13 maart verzamelen we weer in het park, om 14h00 bij de Kiosk. Het is handig om handschoenen aan te doen en een vuilniszak mee te nemen.
Je kunt je aanmelden bij Jantien Brillenburg Wurth, T 06-29005914.

Highlights februari

December 2021: Terwijl Max Verstappen triomfeerde in zijn F1 strijd te Abu Dhabi, liepen de Dirtbusters weer een race tegen het vuil in het Beatrixpark. Ook dit keer werden maar liefst 6 vuilniszakken gevuld met mondkapjes, lege (bier) blikjes, flesjes en afval van vuurwerk. In het park vonden we o.a. twee lege plastic containers en een oranje deken. Zij werden enthousiast aangemoedigd door voorbijgangers die er ook zin in kregen.

Onderweg werd er naast vuil ook een sneeuwklokje ontdekt. Voor dirtbuster Diedje van Leeuwen was dit inspiratie voor een gedichtje.