Artsenijhof 50 jaar: een weekend vol creatieve energie

17 jul 2022 | Activiteiten, Archief 2019-2022

Op 9 en 10 juli werd de 50-jarige verjaardag van de Floriade gevierd in het Beatrixpark met een aantal creatieve en fysieke activiteiten. De weergoden waren ons goed gezind en dat maakte het weekend compleet!

Workshop schilderen

Jong en oud schilderen mee

Workshop schilderen met Pathika
Pathika Schuilenga organiseerde een workshop “schilderen in de natuur” voor kinderen en volwassenen. Jong en oud leefden zich uit en iedereen werd enthousiast van deze creatieve sfeer. Aan het einde van de middag was het pierenbadje dan ook omringd door prachtige kunstwerken. Heb je zin om ook eens te schilderen?
Lees meer over Pathika en haar werk op deze site:  https://pathika.nl

Schilderen met Pathika

 

 

Yoga in het park
Op zondagochtend was er Yoga in het park. Zes bevlogen yogi’s deden mee en zelfs een voorbijlopende hond toonde interesse. Een mooie plek onder de bomen zorgde voor een prachtige sfeer en iedereen vond dit een heerlijke start van de dag.

Heb je zin om de volgende keer mee te doen? Op 14-8 ontmoeten we elkaar om 8.45 bij de BeaKiosk in het park (voorwaarde: droog weer). De les wordt aangepast op het ritme van de groep. Zorg dat je een matje, kussen en een deken/trui bij je hebt.
Stuur een berichtje met je naam en telefoonnummer naar Jantien Brillenburg Wurth T 06-29005914

Bea Dirtbusters
De #BeaDirtbusters bestonden op 10 juli alweer 1 jaar en gingen weer aan de slag om het park op te schonen. De buit: veel plastic, papier en een volle vuilniszak met flessen en bierblikjes. Wat jammer toch dat mensen hun eigen vuil niet meenemen. Wij danken alle Bea busters weer voor hun hulp en hopen op minder troep in het park dit najaar.

Bea Dirtbusters 1 jaar

Vuil ruimen in het park, een bittere noodzaak.