Brecht van Beers

 

Brecht heeft zich in de Nieuwsbrief van voorjaar 2023 voorgesteld:
Sinds 2008 woon ik met man en hond tegenover het park. Ik kom er geregeld, want ik sport er, laat de hond uit en sinds een aantal jaren bestrijd ik met een groepje de Japanse Duizendknoop. Deze hebben we inmiddels behoorlijk onder de duim, waardoor we nu ook onze pijlen richten op de braam en reuzenberenklauw. Wat me erg aanspreekt aan het bestuur, is dat ze goed in gesprek willen zijn met de verschillende partijen die bij het park betrokken zijn.  Ook nemen ze zelf actie en verantwoordelijkheid. Het is te makkelijk alleen een beetje te roepen vanaf de zijlijn en ik ben er van overtuigd dat juist door goede samenwerking onze invloed groter is. Het feit dat we bijvoorbeeld met instemming van de leden een nieuwe tafel bij de kiosk cadeau hebben gedaan vind ik echt top. 

Tenslotte ben ik een echte samenwerker, dus samen met Elodie het voorzitterschap invullen past me goed. Heb er zin in de komende jaren met het hele bestuur zo goed mogelijk voor het park te zorgen.

Het telefoonnummer van Brecht is 06-20228551