De Parkconciërge: bij problemen , vragen of opmerkingen.

19 sep 2021 | Nieuwste Berichten, Omgeving, Activiteiten

Zomer 2021: Sinds een paar maanden is er voor het Beatrixpark en het Amstelpark een heuse parkconciërge aangesteld. Wij zijn daar heel blij mee! Het betekent dat de gemeente toezicht op de parken en communicatie met de gebruikers serieus neemt.
We merken ook dat voor ons de ingewikkelde lijnen en “weggetjes” binnen gemeente en stadsdeel voor een deel door hem worden opgevangen.
Ritsko de Vries stelt zichzelf voor:
Ik ben Ritsko de Vries. Sinds het voorjaar ben ik in dienst van de gemeente in een nieuwe functie als parkconcierge. Mijn rol is een verbindende schakel te zijn tussen gemeente, ondernemers, verenigingen en bezoekers. Ook ben ik aanspreekpunt voor vragen of opmerkingen. Voor meer informatie over mij of over lopende zaken in het park, kunt u mij bereiken op:
Mail: ritsko.de.vries@amsterdam.nl 

Bij serieuze en/of gevaarlijke onraad, of als u zwervers ziet: geef het door aan de wijkagent Prinses Irenebuurt: Rene de Schipper, 06-12532657