nieuwsbericht november 2018

5 nov 2018 | Archief 2018

Beste Vriend van het Beatrixpark,

Binnenkort valt onze papieren Nieuwsbrief weer bij u op de mat. Vooruitlopend daarop hierbij alvast een link naar het Grote Groenonderzoek van de gemeente Amsterdam.
Daarin kunt u tot 27 november kwijt wat u vindt van het groen in uw omgeving. En dus ook over het Beatrixpark.
Voor meer uitleg:
https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/volg-beleid/groen
Voor de enquête zelf:
https://v45.os-surveys.nl/mrIWeb/mrIWeb.dll?I.Project=O18298_OPEN

Verder kort nieuws:

  • De kinderspeeltuin bij het pierenbadje staat er wat treurig bij op dit moment. Dat gaat op korte termijn aangepakt en opgeknapt worden. De gebiedsmakelaar van de Zuidas heeft dat opgepakt. Het zoeken is nu naar ouders die mee willen denken over de nieuwe inrichting. Stuur ons een mailtje, als u mee wilt doen en denken, en we zorgen dat u meer informatie krijgt.
  • Het beeld voor Jakoba Mulder staat er nu, en hoe!  In de Nieuwsbrief hierover meer.
  • We hangen er binnenkort weer 45 nieuwe bomenbordjes bij in het park. Is er een boom die u niet kent, laat het ons weten, dan krijgt die ook een naambordje
  • De Vereniging van de Vrienden van het Beatrixpark groeit! We hebben er meer nieuwe leden bij gekregen dan ooit. Er is nog wel een aantal leden dat de jaarlijkse bijdrage nog niet betaald heeft. Denkt u er nog even aan?
  • Is er bij al die nieuwe leden misschien iemand die iets meer wil doen, of zelfs het bestuur wil versterken? Laat het ons weten.

Hartelijke groet, het bestuur van de Vereniging Vrienden van het Beatrixpark.