werk Beethovenstraat 2 en 3 juli 2015

1 jul 2015 | Archief 2015

Bijgaand een bericht dat we ontvingen:
“ Graag wil ik u laten weten dat  aanstaande donderdag 2 juli en vrijdag 3 juli restwerkzaamheden worden uitgevoerd van het werk dat in maart op de oostelijke ventweg van de Beethovenstraat is gebeurd. Er wordt een aansluiting gemaakt voor telecomkabels, die lopen van het Beatrixpark naar de westzijde van de Beethovenstraat. De aansluiting moet in de ventweg worden gemaakt en daarom ligt de weg tot en met vrijdag open.

Reden dat wij weer in de ventweg moeten breken is dat er i.v.m. met ondergrondse kruisende leidingen 2 nieuwe mantelbuizen aangebracht dienen te worden met een andere diameter. Ons excuus voor de hinder.

Wat betekent dit voor u?De ventweg ten noorden van de garageboxen van de Princesseflat is tijdens de werkzaamheden afgesloten. De woningen, bedrijven en garageboxen blijven bereikbaar, maar doorrijden op de ventweg is hierdoor niet mogelijk. Er zal weinig geluidshinder zijn.

Contact 
Voor vragen kunt u terecht bij omgevingscoördinator, Jeroen van der Linden via het telefoonnummer 06 12 345 105 of via het emailadresomgevingscoordinatie@zuidas.nl “