Speelobject in nieuwe gedeelte

6 sep 2015 | Archief 2015

Bij de co-creatie (het overleg over het opknappen van het nieuwe gedeelte van het Beatrixpark, daar waar de school is gesloopt) is gesproken over een Speelobject.
Een ontwerpschets daarvan was te zien in het eerste ontwerp: zie Deelgebied 4 in de presentatie, die u kunt vinden op onze site : .https://www.vriendenbeatrixpark.nl/here2/wp-content/uploads/2014/02/Presentatie-Vrienden-van-het-Beatrixpark-7-mei-2014_schermversie.pdf.  (let op, groot bestand). Die presentatie is de moeite waard om nog eens door te kijken, hij geeft een goed beeld van de ideeen en de toekomst van dit Parkgedeelte.
Daar ziet u ook waar het speelobject precies komt te liggen. Het is daarna weer uit beeld geraakt, omdat de kosten te hoog werden. Maar nu krijgen wij bericht dat er binnenkort toch gestart zal worden met de bouw en eind dit jaar zal worden opgeleverd.
De bouw van de nieuwe brug, ook een onderdeel van de co-creatie-plannen, vordert flink.

 

Speelobject Beatrixpark-1 Speelobject Beatrixpark-2

Noot van de redactie: op de site van AT5 staat dat de vereniging het een vreselijk ding vind. Dit is pertinent niet zo tegen de journalist gezegd; het bestuurslid dat gebeld is, heeft gezegd dat zij persoonlijk het niet een mooi ding vind, maar dat dat er niet toe doet. Die persoonlijke mening is door AT5 toch opgevat als de mening van de vereniging.

Brief van de gemeente van 18-08-2015 over het speelobject: 20150818 Nieuwsbrief Beethoven – Speelobject