Goed nieuws: toch opknappen speelplaats bij Kinderbadje

juni 1, 2019
Geen reacties

Veel Vrienden hebben ons gevraagd waarom er toch zo weinig speeltoestellen staan bij het Kinderbadje. Helaas konden we daar al meer dan twee jaar niet anders op melden dan dat er oud en onveilig speeltuig was weggehaald, en dat er plannen waren bij het Stadsdeel om alles op te knappen. Er zijn zelf ouders uitgenodigd om mee te denken bij het ontwerp. Maar daar bleef het maar steeds bij. En er gebeurde niets.
Nu met die mooie dagen in aantocht is het bestuur van de Vrienden opnieuw aan alle mogelijke ambtelijke bellen gaan trekken en aan deuren gaan rammelen. We hebben zelfs aangeboden een crowd-funding te starten, met bijdragen van de Vrienden, als geld het probleem zou zijn.

Deze week kwam er eindelijk bericht, dat er een budget is gereserveerd, en dat een Projectbegeleider aan de slag gaat. Een hangend touwen-vogelnest is al besteld.
Omdat we niet weten hoe lang een en ander toch nog gaat duren, heeft het bestuur alvast in samenwerking met Nicole van de BEA-kiosk gezorgd voor klein speelgoed. U kunt dat ophalen bij de kiosk…denk aan bellenblaas, waterpistooltjes en emmertjes. Dan hebben de kleintjes alvast wat leuks om ze bezig te houden. Laat u het wel achter, voor de anderen? Er wordt voor gezorgd dat het ’s avonds wordt opgeruimd.